Top
 

(A)MEEEZING MATINEE DINER 17 OKT

Eindelijk weer tijd voor een muzikale middag!

Zondag 17 oktober hebben wij ons (A)MEEEZING MATINEE DINER.

Een gezellige, culinaire en muzikale middag/avond, waarbij we vieren dat alles weer (bijna helemaal) normaal is!

We starten dit matinee om 15:00 met een heerlijk glas bubbels.

Aansluitend kunt u genieten van een verrassend 4-gangen keuzemenu (zie hieronder).
De hele avond wordt muzikaal ingevuld met o.a. jazz, soul, meezingers & verzoekjes door onze goede vrienden van Duo2DeliCiousdie deze keer bijgestaand worden door Joakim op de piano.

De prijs per persoon (inclusief welkomstbubbel) is €49,50 .

U kunt vanaf nu reserveren voor deze gezellige zondgamiddag/avond (zondag 17 oktober, aanvang 15:00u einde 20:30-21:00).

Wees er optijd bij, want vol=vol!

Reserveren ? Stuur een mail naar info@deoverburen.nl of bel 033 – 448 0 337.

KEUZEMENU

VOORGERECHTEN

  • Tartaar – zalm – rauw – aangemaakt – komkommer-dille mousse – zeezout tuille

  • Gepekeld wild zwijn – drie bereidingen van knolselderij – cranberrygel

  • Fazant & eend – pistachenoot – bramen compote

  • Ossenhaas – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – Parmezaanse kaas

  • Sla – lauwwarme geitenkaas – appel – walnoot – honingdressing

TUSSENGERECHT

HOOFDGERECHTEN

  • Spruitjesquiche – bospaddenstoelen wildjus – stoofpeer * voor dit gerecht geldt een toeslag van € 4,50

  • Rosé gegrild – chips van pancetta – haricots verts – taleggio-saliesaus

  • Lasagne – paddenstoelen – courgette – tijm – bechamelsaus van Bleu de Graven (Milde Hollandse blauwe kaas)

  • Stoof – hert & haas – aardappelpuree – rode kool – stoofpeer

  • Oven gegaard – korst van sesam – paksoi – gember – soja saus

NAGERECHT

  • Speculaas crunch – kaneelijs – stoofperen compote – half geslagen room

  • 4 soorten kaas – van Fred ® – huisgemaakte chutney – ‘brood’ van gedroogd fruit

Bij elke gang een passende wijn