Eend a l’ Orange
Eendenborst - rosé gebakken - krokante huid - paksoi - sinaasappel-steranijs saus...
Read MoreEendenborst - rosé gebakken - krokante huid - paksoi - sinaasappel-steranijs saus...
Read MoreLimburgs kloostervarken - gestoofd - sticky honing-knoflook - appel - witlof - aardappel...
Read MoreSaté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus...
Read MoreFalafel - parel couscous - geroosterde paprika & gegrilde aubergine - brinjal saus - kruidig ...
Read MoreZalmfilet - op de huid gebakken - spinazie risotto - citroen crème fraîche...
Read MoreGegratineerd - geitenkaas - bospaddenstoelen - polenta - gebakken - truffeljus...
Read MoreHoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en een frisse salade....
Read More