Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 4,65)

  • knapperige bodem – crème fraîche – uienringen –  Emmentaler – gerookte zalm – rucola

  • ravioli – huisgemaakt – gevuld – paddenstoelen – truffeljus – crunch – gezouten macadamia

  • lamsgehakt – tomaten-munt salsa – vadouvan mayonaise

  • € 8,90

    rillette – gekonfijt – eendenbout – dun gesneden – eendenborst – gerookt – Roseval salade – sjalotten chutney

  • € 9,75

    verse tonijn & botervis – rauw – gember-limoen dip – gel van soja –  komkommer

  • rode biet – tartaar van gele biet – harde Hollandse geitenkaas – balsamicostroop  

  • coquilles – bloemkool-kerrie crème – schuim van Ardenner ham

  • samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

  • € 5,75

    goed gevulde soep – verse basilicum – vegetarisch

  • € 6,25

    Maleisisch – kip – gele curry – kokosmelk – licht pikant

SALADES

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

  • € 8,90 / € 16,75

    gemengde sla – gebakken kip – ‘five spices’ kruiden – noedels – paksoi – taugé – shii take – sesamdressing

  • sla – jackfruit – Mexicaans gemarineerd – kidney bonen – mais – limoenvinaigrette – krokante cajun tortilla’s

HOOFDGERECHTEN

  • gestoofd – in donker bier & kalfsjus – gepofte seizoensgroenten – aardappelpuree

  • € 19,50

    filet van roodbaars – op de huid gebakken – gegrilde groene asperges – antiboise

  • € 18,25

    medaillons – saus van Parmezaan – pasta pesto – tomatensalsa

  • saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • strudeldeeg – gevuld – romanesco – courgette – bloemkool – tomaat-oregano saus – daarbij – salade – rucola & mozzarella

  • biefstuk – groene groenten – pepersaus

  • tournedos – groene groenten – Stroganoff saus

  • € 19,00

    zalmfilet – gemarineerd – mosterd & dille – oven gegaard – in sinaasappel gestoofde venkel – beurre blanc

  • paprika – gevuld – courgette – aubergine – rozijnen – knoflook – ui – daarbij – parelcouscous – fetasaus

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en (op verzoek) een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • luchtig – warm geserveerd – lychee jam – kokos roomijs

  • crème brûlée – vleugje toffee – vanille roomijs Zowel gluten als lactosevrij te bestellen met sorbetijs i.p.v. vanille roomijs

  • frisse soep – mango – passievrucht – limoen sorbetijs

  • parfait – honing sabayon – pecan noten

  • € 7,75

    witte chocolade – framboos – red velvet cake

  • 4 soorten kaas – van Fred ® – zelf kiezen – gezoete walnoten – huisgemaakte chutney ‘brood’ van gedroogd fruit en noten

KLEINE BUREN MENU

  • Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom