Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 5,25) ook in kleine versie mogelijk € 10,25

  • Gepofte knolselderij – crème van rode biet – noten & honing praliné – balsamicostroop

  • € 9,75

    Huisgebraden – dun gesneden – paddenstoelenroom  – chips van pastinaak

  • € 12,75

    Krokant gebakken – gegrilde groene asperges – saus van blauwe kaas

  • Italiaanse ‘bitterballen’ – risotto – zongedroogde tomaat – buffelmozzarella – basilicum mayonaise

  • € 13,50

    Paling op toast – bruschetta gerookte zalm – Hollandse garnalensalade

  • € 10,75

    Zeebaars – gegaard in kokosmelk & limoen – avocado crème – mini mais – rode paprika – pittige tortilla chips

  • € 11,50

    Gebakken in knoflookboter – brood om te dippen

  • € 14,90

    Samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

  • € 6,25

    goed gevulde soep – verse basilicum – vegetarisch

  • € 7,00

    Licht gebonden – romig – brinjalpasta ( aubergine-chutney)

SALADES

  • € 9,50 / € 18,50

    Romana sla – pulled pork – ingelegde rode kool – rozijn – appel – mais – spekkaantjes – BBQ-dressing

  • € 9,00 / € 17,50

    Sla – parelcouscous – feta – granaatappel – gerookte amandelen – munt-yoghurt dressing

  • € 9,50 / € 18,50

    Sla – zalm – ei – cherrytomaat – rettich – avocado-limoen dressing – knoflook-croutons

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

HOOFDGERECHTEN

  • € 20,75

    Zalmfilet – licht gerookt – cajun-rub – gesmoorde courgette – bieslook creme fraiche

  • € 23,50

    Lamsrump – in knoflook gemarineerd – parelcouscous, rode ui, paprika – vadouvansaus

  • € 19,75

    Medaillons – omwikkeld – serrano ham – haricots verts – shii take-roomsaus

  • Saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • € 19,25

    Rode curry – bloemkool – ui – paprika – rode linzen – mango – waterkastanje – licht pikant – naanbrood

  • Biefstuk – seizoensgroenten –  heldere pepersaus

  • Entrecote – seizoensgroenten – saus van St. Augur (milde romige blauwe kaas)

  • € 22,50

    Filet – krokante panko-peper korst – spinazie risotto – eiercrème

  • € 19,75

    Pappardelle – gegrilde puntpaprika – gerookte pomodori parten – courgette – basilicum olie – chips van basilicum

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • € 8,50

    Groene appel sorbet – bramen sorbet – yoghurtijs – gekarameliseerde appel – cassis stroop

  • € 9,25

    Vanille brûlée – bokkepootjes roomijs  

  • € 8,50

    Chocoladetaartje – warm – ‘lopend’ – saus van Tia maria – karamel ijs

  • € 8,75

    Portugees dessert – warm – bladerdeeg – custard – Licor 43 sorbetijs – sinaasappel salade

  • € 8,25

    Witte chocolade parfait – aardbeienmousse – pistache schotsen

  • € 10,75

    4 soorten – van Fred – brood van gedroogd fruit – huisgemaakte vruchten compote

KLEINE BUREN MENU

  • € 20,50

    Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom