Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 5,25) ook in kleine versie mogelijk € 10,25

  • € 8,90

    Tartaar – pompoen – gepofte knoflookjam – rozemarijn hangop – pompoenpitten tuille

  • € 10,75

    Kalfsrosbief – huisgebraden – dun gesneden – paddenstoelenmayonaise – chips van pastinaak

  • € 12,75

    Krokant gebakken – gegrilde groene asperges – saus van blauwe kaas

  • Konings oesterzwam – in krokant beslag – nori – gefrituurd – wasabi-dip

  • Zalm – gevuld – krabmousse – komkommer spaghetti – dille olie

  • € 10,75

    Tartaar – zwaardvis – rauw – gele biet – ingelegd – rode biet – gel – chioggiabiet – krokant

  • € 12,50

    Olijfolie – knoflook – Spaanse peper – brood om te dippen

  • € 14,90

    Samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

  • € 6,25

    Goed gevulde soep – verse basilicum – vegetarisch

  • Pompoen – gerookte paprika – chorizo (kan ook vegetarisch besteld worden)

SALADES

  • € 9,50 / € 18,50

    Romana sla – pulled pork – ingelegde rode kool – rozijn – appel – mais – spekkaantjes – BBQ-dressing

  • € 9,00 / € 17,50

    Sla – geitenkaas – lauwwarm – honing – appel – walnoot – rode biet – balsamicodressing

  • € 9,50 / € 18,50

    Sla – zalm – ei – cherrytomaat – rettich – mieriksworteldressing – knoflook-croutons

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

HOOFDGERECHTEN

  • € 20,75

    Zalmfilet – gebakken – korst van Parmezaan – romige dillepasta – courgette

  • Eendenborst – krokant gebakken – rosé geserveerd – paksoi met soja – sinaasappel-gembersaus

  • € 19,75

    Medaillons – omwikkeld – Livarspek – stamppot rauwe andijvie & knolselderij – grove mosterdjus

  • Saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • Roseval aardappel – pompoen – spinazie – bechamel van feta – pecannoten

  • Biefstuk – seizoensgroenten –  peperroomsaus

  • Op Mexicaanse bonen melange – sour cream met rode jalapeño

  • € 22,50

    Filet – op de huid gebakken – grove warme salsa – ui, olijf, tomaat & knoflook – kruidenolie

  • Risotto – bospaddenstoelen, konings oesterzwam, kastanjechampignons – chips van pastinaak

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • € 8,50

    Abrikoos & Rozemarijn – compote van Kumquat

  • € 9,25

    Vanille brûlée – Kletskoppen roomijs  

  • € 8,50

    Chocoladetaartje – warm – ‘lopend’ – saus van Tia maria – karamel ijs

  • € 9,00

    New York style cheesecake – warme kersen – slagroomijs – chocolade schotsen

  • Laagjes – stroopwafel – karamel – stroopwafel mousse

  • 4 soorten kaas – van Fred ® – zelf kiezen – gezoete walnoten –  huisgemaakte compote – brood van gedroogd fruit

KLEINE BUREN MENU

  • € 20,50

    Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom