Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 5,25) ook in kleine versie mogelijk € 9,75

  • € 8,90

    Piyaz (Turkse bonen salade) – wrap – gevuld – kerrie hummus – gegrilde paprika & courgette

  • Limburgs kloostervarken – huisgerookt – dun gesneden – veldsla – gebrande cherrytomaatjes – chimmichurrie

  • € 12,50

    Krokant gebakken – Oosterse salade – paksoi, taugé, bosui & chilipeper – soja dressing

  • Italiaanse ‘bitterballen’ – risotto – zongedroogde tomaat – buffelmozzarella – basilicum mayonaise

  • € 13,50

    Paling op toast – bruschetta gerookte zalm – Hollandse garnalensalade

  • € 10,75

    Zeebaars – gegaard in kokosmelk & limoen – avocado crème – mini mais – rode paprika – pittige tortilla chips

  • € 9,75

    Gebakken in kruidenboter – spek, prei & champignons – brood om te dippen

  • € 14,90

    Samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

  • € 6,25

    goed gevulde soep – verse basilicum – vegetarisch

  • € 7,00

    Thais – kippenbouillon – citroengras – licht pittig – gamba & kip

SALADES

  • € 9,50 / € 18,50

    Romana sla – runderbavette – zoetzure komkommer – taugé – paprika – witte kool – noedels – sugarsnaps – sesam – pho dressing

  • € 9,00 / € 17,50

    Sla – parelcouscous – feta – granaatappel – gerookte amandelen – munt-yoghurt dressing

  • € 9,50 / € 18,50

    Sla – zalm – ei – cherrytomaat – rettich – avocado-limoen dressing – knoflook-croutons

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

HOOFDGERECHTEN

  • € 20,25

    Zalmfilet – oven gegaard – soja-gember marinade – licht pittig – paksoi – bosui – taugé – boontjes – sesam – wilde & witte rijst

  • € 22,75

    Kalf – gestoofd in eigen jus & tomaat – grove groenten – aardappelpuree met oregano & Pecorino

  • € 19,50

    Medaillons – omwikkeld – serrano ham – haricots verts – shii take-roomsaus

  • Saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • € 18,75

    Rode curry – bloemkool – ui – paprika – rode linzen – mango – waterkastanje – licht pikant – naanbrood

  • Biefstuk – seizoensgroenten –  heldere pepersaus

  • Entrecote – seizoensgroenten – saus van St. Augur (milde romige blauwe kaas)

  • € 21,50

    Filet – gebakken – aardappel-courgette taart – pomodorisaus

  • € 19,50

    Spinazie – snijbiet – geitenkaas – pecannoot – strudeldeeg – honing-tijm jus

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • Verse aardbeien – vanille-ijs – yoghurtijs – aardbeienroom

  • € 8,90

    Vanille brûlée – bokkepootjes roomijs  

  • € 8,25

    Laagjes – Oreo koek – donkere chocolademousse – vanille cheesecake-mousse – chocolade krullen

  • € 8,75

    Portugees dessert – warm – bladerdeeg – custard – Licor 43 sorbetijs – sinaasappel salade

  • Verse mango – limoen – biscuit kruim – gecondenseerde melk & slagroom

  • € 10,75

    4 soorten – van Fred – brood van gedroogd fruit – huisgemaakte vruchten compote

KLEINE BUREN MENU

  • € 20,50

    Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom