Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – *ook in kleine versie mogelijk € 11,75

  • Watermeloen – gemarineerd – avocado – soja gel – wasabi schuim – zwarte sesam

  • Levertjes – spek – Madeirasaus – groene appel – wit oerbrood

  • € 13,90

    Zeebaars – gegaard in Mojito – rum – rietsuiker – limoen – munt – zwarte bonen – gepofte boekweit – gekarameliseerde ananas

  • € 10,75

    Italiaanse ‘bitterballen’ – risotto – spinata romana – taleggio – arrabiata dip

  • € 11,75

    Roomsaus – groene kruiden – knoflook

  • € 12,75

    Tartaar – aangemaakt – crème fraîche – mierikswortel – roze peperbes – zwarte peper tuille

  • € 10,75

    Venezolaans maispannenkoek – feta – dadels – pijnboompitten – dadelstroop

  • € 17,50

    Samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

  • Goed gevulde soep – verse basilicum

  • Pho

    € 7,75

    Vietnamese bouillon – rund – noedels – steranijs – gember – kaneel – Oosterse groenten – intens & kruidig

SALADES

  • € 9,90 / € 19,25

    Sla – kip – rode puntpaprika – komkommer – krokante rode rijst – bosui – pinda – knapperige uitjes – Aziatische ketjap dressing

  • € 9,50 / € 18,50

    Sla – buffelmozzarella – gegrilde perzik – rucola – gezouten macadamianoten – balsamico dressing

  • € 10,50 / € 19,75

    Sla – verse tonijn – kort geschroeid – krieltjes – ei – haricots verts – ansjovis dressing

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

HOOFDGERECHTEN

  • € 24,75

    Kalf – gestoofd in eigen jus met tomaat – gegrilde courgette – lintpasta

  • Filet – krokante korst – bierbeslag & grove mosterd – spinazie – choronsaus  

  • € 22,50

    Medaillons – gegratineerd met Cabrales – Spaanse tortilla – chorizo jus

  • Saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • € 20,50

    Licht pikant – zoete aardappel – waterkastanje – bloemkool – boontjes – shii take – puntpaprika – kokos rijst  

  • In boter gebakken – groene groenten – peper roomsaus

  • € 32,50

    Ossenhaas – haricots verts – rode wijn sjalottenjus

  • € 23,25

    Zalmfilet – gebakken – Oosterse kruidige rub – noedels – teriyakisaus

  • € 21,50

    Lasagne – broccoli – rucola – courgette – pesto – bechamel van ricotta – Parmezaan – geserveerd met een side-salade

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • € 9,25

    Mango & passievruchten sorbetijs – kokosijs – ananas siroop – gekarameliseerde ananas

  • € 9,75

    Vanille brûlée – vanille roomijs ** zowel gluten als lactosevrij te bestellen met sorbetijs i.p.v. roomijs  

  • Vanille cake – Aperol crème –  abrikozen-sinaasappel jam – zoete room – stroop van Aperol

  • € 9,25

    Parfait – karamel & merengue – donkere chocoladesaus – gezouten amandelen

  • Cheesecake – aardbeien & zwarte peper compote – witte chocolade ijs

  • € 10,90

    Europese kazen – 4 stuks – vijgenbrood – walnoten – appelcompote Wijntip: Duo van Ambré & Madeira 10Yrs

KLEINE BUREN MENU

  • € 23,50

    Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom