Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – *ook in kleine versie mogelijk € 10,50

  • Puree – aardappel – aji-amarillo (Peruaanse chilipeper) – licht pittig – avocado – selderij – rode biet – gepofte boekweit

  • € 12,50

    Gua Bao broodje – gestoomd – krab – in tempura – kreeftenmayonaise

  • Parmaham – warme tartelette – gorgonzola – vijgencompote – balsamicostroop

  • Halloumi – peer – mint – gefrituurd – dadelchutney

  • € 10,75

    Zalm – dun gesneden – beurre noisette-brioche – mierikswortelmousse – spinazie-vinaigrette

  • € 12,75

    Lamsfilet – gemarineerd – harissa – quinoa salade – komijn hangop

  • Gebakken – knoflookcrumble – gember-wortelpuree

  • € 14,90

    Samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

SALADES

  • € 9,50 / € 18,50

    Romana sla – mini penne – rode ui – pulled chicken – basilicum-oregano dressing – chips van cacciatore

  • € 9,50 / € 18,50

    Sla – geitenkaas – lauwwarm – honing – walnoten – appel – pompoen – balsamico dressing

  • € 9,90 / € 18,90

    Sla – zalm – ei – cherrytomaat – edamame bonen – rode ui – cocktaildressing – knoflook croutons

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

HOOFDGERECHTEN

  • € 23,50

    Borst & vleugel – krokant gebakken – portobello gevuld – spinazie – rillette van eend – morillejus

  • Medaillons – rucolastamppot met taleggio – saliejus – rauwe ham chips

  • € 24,50

    Filet van Albacore tonijn – kort gegrild – noedels – sugarsnaps – sojabonen – teriyaki saus  

  • Saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • Curry – linzen – tomaat – gegrilde courgette & aubergine – papadum – kokos rijst

  • Biefstuk – seizoensgroenten –  peperroomsaus

  • Aardappel-courgette taart – gepofte trostomaat – Stroganoff jus

  • € 21,90

    Zalmfilet – gebakken – saffraan-limoenrisotto – doperwten – salsa verde

  • Pasta – bundelzwam, konings oesterzwam & kastanjechampignons – prei – saus van bleu de graven (milde Hollandse blauwe kaas) – pecorino

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • € 8,50

    Cassis sorbetijs – scroppino sorbetijs – merengue – zwarte bessenstroop **  ook vegan te verkrijgen (zonder de merengue)

  • € 9,25

    Vanille brûlée – Kletskoppen roomijs ** zowel gluten als lactosevrij te bestellen met sorbetijs i.p.v. roomijs  

  • € 8,50

    Chocoladetaartje – warm – ‘lopend’ – saus van Grand Marnier – sinaasappel sorbetijs

  • Omgekeerde taart – bladerdeeg – specerijenroom – kruidnagel & nootmuskaat – ketjap karamel

  • € 8,90

    Laagjes – witte chocolademousse – bokkenpootjes – advokaat mousse – pure chocolade krullen

  • 4 soorten kaas – van Fred ® – zelf kiezen – gezoete walnoten –  huisgemaakte compote – brood van gedroogd fruit

KLEINE BUREN MENU

  • € 20,50

    Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom