Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 4,65)

  • krab – gefrituurd – limoen tempura – noedel-salade – zwarte bonen-knoflook dip

  • geitenkaas mousse – walnoot – honing – appeljam

  • kalfsmuis – gepocheerd – dun gesneden – tonijnmayonaise – kappertjes – rucola

  • lamsfilet – Marokkaans gekruid – parelcouscous – aangemaakt met vadouvan – mint-mayonaise

  • € 9,75

    zwaardvis – gegaard in zuur – ‘leche de tigre’ van limoen, citroen, gember & knoflook – mango-chili salade

  • Oosters gemarineerd jackfruit – ei – boontjes, taugé & paksoi – cassave – pindadressing  

  • coquilles – paella – chorizo – tomatenschuim

  • samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

  • € 5,75

    goed gevulde soep – verse basilicum – vegetarisch

  • kervel – peterselie – selderij – ravioli‘s – gevuld – lamsgehakt

SALADES

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

  • € 8,90 / € 16,90

    gemengde sla – rucola – coppa di Parma – spinata Romana – pasta ringetjes – cornichons – olijven – gele paprika – kappertjes – tomaat – oregano vinaigrette

  • € 9,25 / € 17,50

    gemengde sla – gerookte zalm – avocado – radijs – bosui – knoflookcroutons –  limoen – yoghurtdressing

  • € 7,90 / € 15,90

    romeinsla – bleekselderij – Gruyère – appel – geroosterde tuinbonen – blokjes roseval aardappel – kerriedressing

HOOFDGERECHTEN

  • € 21,90

    kalfsentrecote – serranoham – saliejus – polenta

  • € 19,75

    gebakken scholfilet – peultjes & bospeen – aardappelscones – heldere mosterdjus

  • € 18,50

    medaillons – haricots verts – Roquefortsaus

  • saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • € 17,90

    spinazie – courgette – champignons – paprika – gerookte mozzarella – pomodorisaus – Parmezaan

  • biefstuk – groene groenten – peper roomsaus

  • tournedos – groene groenten – Madeira saus

  • € 19,00

    zalmfilet – licht huisgerookt & oven gegaard – gemarineerd in oestersaus – gebakken rijst

  • kikkererwt – courgette – aubergine – abrikoos – tomaat – paprika – gestoofd met Indiase kruiden –  daarbij – naanbrood – komkommer-yoghurtdip

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en (op verzoek) een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • mascarpone – citroen – lange vingers – limoncello

  • crème brûlée – vleugje tonkaboon – bokkepootjes roomijs Zowel gluten als lactosevrij te bestellen met sorbetijs i.p.v. roomijs

  • € 7,75

    verse aardbeien – roze gin – champagne-sorbetijs – witte chocolade sabayon

  • parfait – chocolade ganache – sinaasappel salade

  • rood fruit compote – korstdeeg – yoghurtijs

  • € 9,90

    geitenkaas crème brûlée met peer  – taleggio met toast van brioche en tomatenpesto – oude boeren brokkelkaas met vijgencompote – Roquefort in Enkhuizer krentenbrood

KLEINE BUREN MENU

  • Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom