Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 4,65) ook in kleine versie mogelijk € 8,75

  • Peer – gepocheerd – rozemarijn, tijm & oregano –  st. Augur mousse – notentuille

  • € 9,25

    Huisgemaakt – zeekraal – kreeftenschuim

  • € 11,75

    Krokant gebakken – tarte tatin – appel & zilverui – kalfsjus

  • Oosterse groenten – Chinese waterkastanje – shii take – sambal-omelet – gember-sesam dip

  • € 8,75

    Huisgerookt – lauwwarm geserveerd – crème van zoete aardappel – spinazie cracker – pikante rode kruidenolie

  • Gerookt – gevuld – zuurkool – gedroogde pruim – hazelnoot – appelstroopdressing

  • € 10,75

    Coquilles – pompoen crème – chips van truffelaardappel – salsa verde

  • € 13,90

    Samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

SALADES

  • € 8,90 / € 17,50

    Romaine sla – gekruide kipfilet – Parmezaan – ei – kappertjes – huisgemaakte croutons – chips van bacon – caesardressing

  • € 7,90 / € 16,50

    Sla – zoete aardappel – gedroogde cranberry – gerookte amandelen – feta – ras-el-hanout dressing

  • € 8,90 / € 17,50

    Sla – gerookte zalm – sjabonen – rettich – cherrytomaat – mieriksworteldressing – knoflook croutons

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

HOOFDGERECHTEN

  • € 19,00

    Zalmfilet – zwarte & witte sesam – baby paksoi – zwarte bonensaus

  • € 21,75

    Rosé & krokant – aardappel – confit de canard rösti – gebakken paddenstoelen – port-truffel jus

  • € 18,75

    Medaillons – gebakken ‘hutspot’ – chips van Livar bacon – saus van belegen Goudse kaas

  • Saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • Risotto – bospaddenstoelen – Parmezaanse kaas – chips van pastinaak – Los daarbij geserveerd – Peperonata – Italiaans bijgerecht van paprika

  • Biefstuk – seizoensgroenten –  peper roomsaus

  • € 26,50

    Tournedos – seizoensgroenten – sjalottenjus

  • € 19,75

    Filet – op de huid gebakken – romige knoflook-fettuchine – courgette – pomodorie-olie

  • Geitenkaas – pompoen – rode biet – daarbij – salade – walnoot – honingdressing

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • € 7,50

    Mandarijn sorbetijs – kaneelijs – bramen sorbetijs – glühwein-stroop – ingelegde sinaasappel

  • € 8,25

    Vanille brûlée – Zeeuwse babbelaar roomijs  

  • € 8,00

    Chocolade taartje – à la minute gebakken – warm – lopend – gezouten karamelijs – fudge saus

  • € 7,50

    Gebakken – Fries suikerbrood – kaneelsuiker – vanille ijs

  • € 7,25

    Mousse – witte chocolade – gevuld – bosvruchten

  • € 9,90

    4 soorten – van Fred – brood van gedroogd fruit – huisgemaakte vruchten compote

KLEINE BUREN MENU

  • € 18,90

    Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom