Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – *ook in kleine versie mogelijk € 10,75

  • Konings oesterzwam – pastinaak crème – morillejus

  • € 11,50

    Brioche – dille mayonaise – gefrituurde kappertjes – ingelegde rode ui – chips van choggia biet

  • € 10,75

    Lamsgehakt – gerookte paprika – cheddar – in burrito – gefrituurd – mais-salade – zure room

  • Rode biet – dun gesneden – geitenkaas mousse – balsamico stroop – hazelnoot

  • Tonijn – gegaard in zuur – chilipeper – yuzu – soja – ui – koriander – lychee – furikaki

  • € 13,75

    Ossenhaas – rauw – krokant kaaskoekje – klassiek garnituur – Dijon mosterd-eiercrème – ansjovis – kappertjes – augurk

  • € 11,75

    Mosselen – gebakken – chorizo – brood om te dippen

  • € 16,50

    Samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

SALADES

  • € 9,50 / € 18,50

    Romana sla – pulled pork – aardappel – wortel – bleekselderij – grove mosterd dressing – spek kaantjes

  • € 9,50 / € 18,50

    Sla – brie – gefrituurd – dadel – druif – pecan noten – balsamico vinaigrette

  • € 10,50 / € 19,75

    Sla – zalm – ei – cherrytomaat – zoetzure komkommer – rode ui – knoflook croutons  – mieriksworteldressing

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

HOOFDGERECHTEN

  • € 23,50

    Kalf – gestoofd in eigen jus met tomaat – gegrilde courgette, ui & paprika – gnocchi* * Onze gnocchi is glutenvrij

  • Zeewolf, roodbaars, mosselen & gamba – gebakken – aan tafel afgeblust met vis-schaaldierbouillon – rouille & geroosterd stokbrood  

  • € 20,50

    Gevuld – pruim – gekarameliseerde witlof, gebakken in baconboter – saus van camembert

  • Saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • € 19,50

    Stoofgerecht – kikkererwt – courgette – aubergine – abrikoos – tomaat – paprika – gestoofd met Marokkaanse kruiden – daarbij flatbread & vegan yoghurt – knoflookdip

  • In boter gebakken – groene groenten – heldere pepersaus

  • € 29,50

    Ossenhaas – haricots verts – Madeirasaus

  • € 22,50

    Zalmfilet – gemarineerd in rode biet – doperwt-dille risotto – feta

  • Papardelle – rode pesto – spinazie – pijnboompitten – geitenkaas – gerookte paprika – tomaat

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • € 8,75

    Limoen sorbetijs – yoghurt sorbetijs – merengue – gin-tonic siroop (alc.vrij) – citrus salade

  • € 9,50

    Vanille brûlée – macadamia-karamel roomijs ** zowel gluten als lactosevrij te bestellen met sorbetijs i.p.v. roomijs  

  • € 9,75

    Portugees dessert – warm – bladerdeeg – custard – rood fruit – amandel-honing roomijs * Dit gerecht wordt à la minute afgebakken dus duurt ca 15 minuten

  • € 9,00

    Watermeloen – honingmeloen – cantaloupe – bloedsinaasappel-sorbetijs – lychee sabayon

  • Passievrucht – witte chocolade – mascarpone – slagroom – vanille – lange vingers – Passoa

  • € 11,90

    4 soorten kaas – van Fred ® – gezoete walnoten –  huisgemaakte compote – brood van gedroogd fruit

KLEINE BUREN MENU

  • € 20,50

    Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom