Top
 

Dinerkaart

VOORGERECHTEN

  • ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 4,65)

  • € 9,75

    pasta – huisgemaakt – spinazieschuim

  • champignon in bierbeslag – truffel bitterbal – portobello tartaar

  • Limburgs kloostervarken – langzaam gegaard – chorizocrème – Parmezaan cracker

  • rauw – aangemaakt – pastinaakcrème – piccalilly – crostini ’s

  • € 9,75

    zalm – flinterdun – erwtenmousse – limoen crème fraîche

  • mozzarella – gerookte bietencrème – ingelegde rode biet – amandel – appel

  • coquilles – pompoencrème – vadouvan – kerriekletskop

  • samenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen

SOEPEN

  • € 5,75

    goed gevulde soep – verse basilicum – vegetarisch

  • € 6,50

    stevige soep – Marokkaans – lamsvlees – tomaat – bleekselderij – kikkererwten – linzen

SALADES

  • Klein / Groot

    Alle salades zijn zowel als voorgerecht (klein) en als hoofdgerecht (groot) te bestellen

  • € 8,90 / € 17,50

    gemengde sla – gekruide kip – noedels – paksoi – rettich – taugé – puntpaprika – ‘Ikan Bali’ dressing

  • € 7,90 / € 16,50

    romeinsla – geitenkaas – zoete aardappel – cranberry – pecan noten – balsamico dressing

HOOFDGERECHTEN

  • € 21,25

    rosé – wortel & knolselderij – gekruid – gebakken – dadel-port saus

  • € 19,75

    gebakken kabeljauwfilet – korst van pecorino & oregano – knoflookpasta – tomatensalsa

  • € 18,75

    medaillons – in katenspek – stamppot rauwe andijvie – mosterdjus

  • saté – Indische boontjes – huisgemaakte atjar – kroepoek – gebakken uitjes – seroendeng – ‘Overburen’ satésaus

  • € 17,90

    pompoen – gestoofd – gekruid – aardappelpuree

  • biefstuk – groene groenten – peper roomsaus

  • tournedos – groene groenten – shii take jus

  • € 19,25

    zalmfilet – spinaziequiche – beurre blanc

  • risotto – bospaddenstoelen & kastanjechampignons – Taleggio – chips van pastinaak – Peperonata – (Italiaans bijgerecht van paprika)

  • Hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide Overburen friet, mayonaise en (op verzoek) een frisse salade.

NAGERECHTEN

  • cassis sorbetijs – perzik sorbetijs – witte stoofpeer & gojibes – kaneel-steranijs siroop

  • crème brûlée – vanille – speculaas roomijs Zowel gluten als lactosevrij te bestellen met sorbetijs i.p.v. roomijs

  • € 7,75

    banaan – chocolade – salty caramel

  • kersen – romige mousse – chocolade cake – Kirsch likeur

  • € 7,50

    notenparfait – pistache crumble – honingmousse

  • 4 soorten kaas – van Fred ® – zelf kiezen – gezoete walnoten – huisgemaakte chutney ‘brood’ van gedroogd fruit en noten

KLEINE BUREN MENU

  • Voor onze buurjongens & meisjes tot 12 jaar. Alle gerechten zijn ook los te bestellen

  • Keuze uit:    Tomatensoep   OF   Gerookte kip cocktail

  • Keuze uit:    Pasta Bolognese   OF   Kipsaté met boontjes, satésaus en friet   OF   Visfilet met roomsaus en friet

  • Keuze uit:   IJsmonster in een meeneembeker   OF   Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom