Top
 

PARKEREN / BEREIKBAARHEID

De Overburen is door haar ligging (recht tegenover Centraal Station Amersfoort) perfect bereikbaar met alle openbaar vervoer. Voor onze gast die met de auto komt is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

GRATIS PARKEREN KAN ‘S AVONDS VANAF 18:00 EN IN HET WEEKEND DE GEHELE DAG ACHTER ONS RESTAURANT.

Deze parkeerplaats, met ca 28 plekken, is buiten kantooruren beschikbaar voor onze gasten.

Het zijn plekken die overdag in gebruik zijn door de omliggende bedrijven zoals Symbol, Respontenten, Praktijk Bergkwartier etc. De parkeerplaats ligt ietwat verscholen achter het pand met de ingang aan de Kon. Wilhelminalaan. Als u vanaf de Stationsstraat komt slaat u bij het kruispunt waaraan De Overburen ligt, linksaf de Kon. Wilhelminalaan in. Voorbij het pand links kunt u het parkeerterrein op rijden. Komt u vanaf de BW laan, dan slaat u bij dit kruispunt rechtsaf, waarna u direct voorbij het pand links het parkeerterrein op kunt rijden.

BETAALD PARKEREN MAANDAG T/M VRIJDAG TOT 18:00

Overdag kunt u (betaald) parkeren aan het Stationsplein (kort parkeren) aan de Kon. Wilhelminalaan (lang parkeren) en aan de Barchman Wuytierslaan (lang parkeren). Deze straten liggen allemaal op slechts 1 minuutje lopen. De parkeergarage Qpark aan het Stationsplein ligt op slechts enkele minuten lopen.