Top
 

Aspergemenu (16-17-18 april)

Aspergemenu

VOORGERECHTEN

  • Quiche – groene – witte asperges – aspergekaas – ei

  • Tartaar van asperges – flinterdun – gerookte zalm – Hollandse garnalen – eigeel-mierikswortel crème

  • Lamsham – gerookt – asperges – gemarineerd – groene kruiden & knoflook – portstroop

VOOR / TUSSENGERECHT

  • € 4,50

    Romig – huisgemaakt – vegetarisch

HOOFDGERECHTEN

  • Asperges – beenham ingelegd in aspergevocht – ei – botersaus – krieltjes

  • € 18,50

    Asperges – zalmfilet – Hollandaisesaus met dille – krieltjes

  • Asperges – spinazie omelet met Parmezaan & peterselie – botersaus – krieltjes

NAGERECHT

  • Aardbeien – gemarineerd in wodka – asperges – gezoet – verse aardbeienroom

  • € 7,50

    4 soorten kaas – brood van gedroogd fruit – vruchtenchutney

A la carte gerechten

Voorgerechten

Hoofdgerechten

  • € 18,50

    Zalmfilet – gebakken – groene groenten – kreeftensaus – Hollandse garnalen – aardappelgratin

  • € 19,75

    Biefstuk – rosé gebakken – groene groenten – heldere pepersaus – aardappelgratin

Nagerechten

  • Vanille panna cotta – verse aardbeien – aardbeienroom

  • € 7,50

    4 soorten kaas – brood van gedroogd fruit – vruchtenchutney

Kindermenu

  • Aspergesoep of tomatensoep – Overburen saté met boontjes en rijst of zalmfilet met roomsaus en gratin – Vanille panna cotta met aardbeiensaus

q

Bijpassende wijnen

  • € 12,50

    Frankrijk – Elzas – wit – klassieke combi met asperges

  • Italië – Veneto – Pinot Biancio – niet de standaard keuze – combineert perfect met de asperges