Geitenkaas of roombrie – uit de oven – appel – honing – walnoot – rucola – op rustiek stokbrood
wit of bruin oerbrood – gerookte kip – ham – ei – bacon – oude boerenkaas – komkommer – tomaat – kerrie mayonaise
huisgebraden kalfsfricandeau – tonijnsalade – rucola – rode ui – kappertjes
toast van wit of bruin oerbrood – gerookte ribeye – huisgebraden rosbief – filet Americain – gehakt uitje – truffelmayonaise
toast van wit of bruin oerbrood – gerookte zalm – rilette van makreel – tonijnsalade – cocktailsaus
gegrilde kip – tomaat – mozzarella – rucola – pesto mayonaise
twee Kwekkeboom kroketten – wit of bruin oerbrood – grove mosterd
gegrild stokbroodje – ham – kaas – ketchup
rustiek stokbrood wit of meergranen met o.a. jonge boerenkaas – oude boerenkaas – beenham – huisgebraden rosbief – gerookte zalm – tonijnsalade – gerookte ribeye – carpaccio – filet Americain – roombrie
van 3 eieren – wit of bruin oerbrood extra ingrediënten: ham / kaas / bacon / rosbief / gerookte zalm / kalfsfricandeau
goed gevulde soep – verse basilicum – vegetarisch
Maleisisch – kip – gele curry – kokosmelk – licht pikant
vraag naar wat de chef heeft bereid
gemengde sla – gebakken kip – ‘five spices’ kruiden – noedels – paksoi – taugé – shii take – sesamdressing
sla – jackfruit – Mexicaans gemarineerd – kidney bonen – mais – limoenvinaigrette – krokante cajun tortilla’s
salade – gerookte zalm – komkommer – rode ui – mierikswortel ei dressing – huisgemaakte croutons
kipsaté van de grill – huisgemaakte atjar – saté saus – geserveerd met brood of frites
ruim 200 gr burger van Angusbeef – licht gegrilde Italiaanse bol – sla – tomaat – gebakken ui – huisgemaakte “coleslaw” – hamburgersaus uit eigen keuken
biefstuk – wit oerbrood – jus – roomboter
maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 15:00 kunt u genieten van een (wisselend) lunchmenu. Vooraf keuze uit een soep of een voorgerecht, daarna keus uit een vis of vleesgerecht en als afsluiting een kopje koffie. Vraag ons wat er vandaag op het menu staat!