Top
 

Lunchkaart

BROODJES

  • Geitenkaas of roombrie – uit de oven – appel – honing – walnoot – rucola – op rustiek stokbrood

  • € 9,00

    wit of bruin oerbrood – gerookte kip – ham – ei – bacon – oude boerenkaas – komkommer – tomaat – kerrie mayonaise

  • huisgebraden kalfsfricandeau – tonijnsalade – rucola – rode ui – kappertjes

  • € 12,90

    toast van wit of bruin oerbrood – gerookte ribeye – huisgebraden rosbief – filet Americain – gehakt uitje – truffelmayonaise

  • € 14,25

    toast van wit of bruin oerbrood – gerookte zalm – rilette van makreel – tonijnsalade – cocktailsaus

  • gegrilde kip – tomaat – mozzarella – rucola – pesto mayonaise

  • twee Kwekkeboom kroketten – wit of bruin oerbrood – grove mosterd

  • € 6,90

    gegrild stokbroodje – ham – kaas – ketchup

  • rustiek stokbrood wit of meergranen met o.a. jonge boerenkaas – oude boerenkaas – beenham – huisgebraden rosbief – gerookte zalm – tonijnsalade – gerookte ribeye – carpaccio – filet Americain – roombrie

EIERGERECHTEN

  • v.a. € 7,70

    van 3 eieren – wit of bruin oerbrood extra ingrediënten: ham / kaas / bacon / rosbief / gerookte zalm / kalfsfricandeau

SOEPEN

  • € 6,00

    goed gevulde soep – verse basilicum – vegetarisch

  • € 6,75

    stevige soep – Marokkaans – lamsvlees – tomaat – bleekselderij – kikkererwten – linzen

  • vraag naar wat de chef heeft bereid

MAALTIJDSALADES

  • gemengde sla – gekruide kip – noedels – paksoi – rettich – taugé – puntpaprika – ‘Ikan Bali’ dressing

  • € 15,25

    Romeinsla – geitenkaas – zoete aardappel – cranberry – pecan noten – balsamico dressing

  • salade – gerookte zalm – komkommer – rode ui – mierikswortel ei dressing – huisgemaakte croutons

PLATES

  • € 16,75

    kipsaté van de grill – huisgemaakte atjar – saté saus – geserveerd met brood of frites

  • € 10,75

    ruim 200 gr burger van Angusbeef – licht gegrilde Italiaanse bol – sla – tomaat – gebakken ui – huisgemaakte “coleslaw” – hamburgersaus uit eigen keuken

  • biefstuk – wit oerbrood – jus – roomboter

ZAKENLUNCH À LA CARTE

  • maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 15:00 kunt u genieten van een (wisselend) lunchmenu. Vooraf keuze uit een soep of een voorgerecht, daarna keus uit een vis of vleesgerecht en als afsluiting een kopje koffie. Vraag ons wat er vandaag op het menu staat!