Follow Us
NA TWEE JAAR BIJ U THUIS, NU WEER IN ONS HUIS
Hieronder vind u het kerstmenu voor dit jaar. Dit jaar serveren wij ons menu op 1e en 2e Kerstdag. U dient hiervoor wel te reserveren.
Krokante koningsoesterzwam – tartaar van gerookte portobello – champignon-truffel ragout
Duo van twee klassiekers – garnalencocktail & gerookte zalm op toast – met garnituur
Rilette van eend – zuurkool sabayon – bitterbal – wildzwijn – abrikozenmosterd
Carpaccio’s van – Hert, Kalf & Rund – bijpassend garnituur
Dubbel getrokken – Madeira
Heldere bouillon – vegetarisch – basilicumroom
Pompoen – gepoft & gegrild – duxelles van paddenstoelen – paranoot – in korstdeeg – saus van Oudwijker Lazuli (Hollandse ‘Gorgonzola’)
Hertenbiefstuk – rosé gebakken – quiche van spruitjes & wildrookworst – wildjus met een vleugje donkere chocolade – stoofpeer
Gestoofd – 12 uur op 68°- hete bliksem met gekarameliseerde rode ui – kalfsjus met truffel
Tournedos – gegrild – haricots verts – rode wijnsaus *optioneel met supplement gebakken eendenlever ( surplus 5,50)
Tongfilets à la meuniere ½ gebakken gamba’s ½ klassiek garnituur van bospeen, peultjes & citroen
Zoet – verrassing – ☺
4 soorten kaas – naar keuze – huisgemaakte chutney – ‘brood’ van gedroogd fruit