Carpaccio van ossenhaas
Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – *ook in kleine versie mogelijk € 10,25...
Read MoreOssenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – *ook in kleine versie mogelijk € 10,25...
Read MoreTartaar - pompoen - gepofte knoflookjam - rozemarijn hangop - pompoenpitten tuille...
Read MoreKalfsrosbief - huisgebraden - dun gesneden - paddenstoelenmayonaise - chips van pastinaak...
Read MoreZalm - gevuld - krabmousse - komkommer spaghetti - dille olie...
Read MoreKonings oesterzwam - in krokant beslag - nori - gefrituurd - wasabi-dip...
Read MoreSamenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen...
Read More