Carpaccio van ossenhaas
Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 5,25) ook in kleine versie mogelijk € 9,75...
Read MoreOssenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – ( extra eendenleverkrullen + € 5,25) ook in kleine versie mogelijk € 9,75...
Read MorePiyaz (Turkse bonen salade) - wrap - gevuld - kerrie hummus - gegrilde paprika & courgette...
Read MoreLimburgs kloostervarken - huisgerookt - dun gesneden - veldsla - gebrande cherrytomaatjes - chimmichurrie...
Read MorePaling op toast - bruschetta gerookte zalm - Hollandse garnalensalade...
Read MoreItaliaanse ‘bitterballen’ - risotto - zongedroogde tomaat - buffelmozzarella - basilicum mayonaise...
Read MoreSamenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen...
Read More