Carpaccio van ossenhaas
Ossenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – *ook in kleine versie mogelijk € 11,25...
Read MoreOssenhaas – gemarineerde tomaat – rucola – pijnboompitten – kappertjes – truffelmayonaise – geschaafde Parmezaanse kaas – *ook in kleine versie mogelijk € 11,25...
Read MorePekingeend - kroket - gua bao - wortel - bosui - komkommer - hoisin mosterd...
Read MorePapadum - dadel - gerookte paprika - pistache noot - pompoen - harissa - perzik - vegan hangop...
Read MoreGerookte zalm - ei-avocadocrème - bladerdeeg - bieslook - limoen-chili vinaigrette...
Read MoreItaliaanse ham - gevuld - oregano crème - rucola pesto - pijnboompitten...
Read MoreCoquille - gebakken - wortel/gember chutney - Hollandse garnalen - sriracha mayonaise - zalm sashimi - sojaschuim...
Read MoreTartaar - biet - panna cotta van knolselderij - feta mousse - walnoot - balsamico stroop...
Read MoreSamenstelling – diverse – voorgerechten – keuze – chef – v.a. 2 personen...
Read More